Print
PDF
14
Nov

Потпишан меморандум за соработка

Центарот за еколошка демократија и претставниците на граѓанскиот организации кои се членки на Националната Хидро Мрежа денес  потпишаа меморандум за соработка со Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) на Република Македонија. Потпишувањето на меморандумот се реализира како дел од тркалезната маса која беше организирана во рамките на...

Print
PDF
05
Oct

Промотивен настан во Прилеп за инклузивно управување со водата

Центарот за Еколошка Демократија Флорозон и Организацијата на Потрошувачите на Република Македонија во соработка со Невладината организација - Здружението за Перспективна Интеграција и Развој, Рома Перспектив од Прилеп, како дел од националната кампања за...

 

Print
PDF
21
Sep

ОДРЖАН ПРОМОТИВЕН НАСТАН ВО СТРУМИЦА КАКО ДЕЛ ОД НАЦИОНАЛНАТА КАМПАЊА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ИНКЛУЗИВНО УПРАВУВАЊЕ СО ВОДАТА

Центарот за Еколошка Демократија Флорозон и Организацијата на Потрошувачите на Република Македонија во соработка со Здружение на граѓани УТРО од Ново Село, како дел од националната кампања за промоција на инклузивно управување со водата, на 21ви Септември 2018 година со почеток во...

 

ECO CALENDAR

January 2019
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Пријава за учество