Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
Print
PDF
27
Jul

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ПРОДУКЦИСКА КУЌА

За потребите на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“, финансиран од страна на Делегацијата на Европската унија во Скопје, Центарот за еколошка демократија ФЛОРОЗОН објавува повик за ангажирање на продукциска куќа за техничка и логистичка поддршка и реализација на содржините на четвртата работилница за градење капацитети во рамките на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“.

Заинтересираните продукциски куќи може да ги најдат сите потребни информации на следниот линк.

Print
PDF
27
Jul

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ПРОДУЦЕНТ / МЕНТОР

За потребите на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“, финансиран од страна на Делегацијата на Европската унија во Скопје, Центарот за еколошка демократија ФЛОРОЗОН објавува повик за ангажирање на еден продуцент/ментор за реализација на содржините на четвртата работилница за градење капацитети во рамките на проектот „Развој на еколошко истражувачко новинарство“.

Заинтересираните кандидати може да ги најдат сите потребни информации на следниот линк.

Print
PDF
12
Jul

Продолжен повик за изразување на интерес за ангажирање на маркетинг агенција

Здружението на граѓани ЦЕД Флорозон  го продолжува повикот за избор на маркетинг агенција за потребите на проектот : „Развој на еколошко истражувачко новинарство“ финансиран од...

ECO CALENDAR

May 2018
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Пријава за учество