Print
PDF
11
Sep

Како да се управува со водата ?

Како да се управува со водата ?

Почесто и непосредно учество во креирањето и реализација на реформите во  таканаречените водни политики, управување со водните ресурси и учество во креирање на пазарната вредност во експлоатација на водата за пиење. Ова меѓудругото е главното сиже на Националната кампања за промоција на таканареченото инклузивно управување со...

Print
PDF
11
Sep

ПРОМОТИВЕН НАСТАН ВО ШТИП

Штип 11-09-2018Здружението на граѓани - Центар за еколошка демократија Флорозон од Скопје во соработка со Оганизација на потрошувачите на Македонија и  организацијата на потрошувачите на град Штип на 11ти Септември 2018 година, организираше промотивен настан во центарот на градот Штип на локација Стара стоковна куќа НАМА,  со почеток во...

 

Print
PDF
07
Sep

ОДРЖАН ПРОМОТИВЕН НАСТАН ВО БИТОЛА ВО РАМКИ НА НАЦИОНАЛНА КАМПАЊА ЗА ПРОМОЦИЈА НА ИНКЛУЗИВНО УПРАВУВАЊЕ СО ВОДАТА

Почитувани,

Центарот за Еколошка Демократија Флорозон и Организацијата на Потрошувачите на Република Македонија во соработка со организацијата “Сфера„ од Битола, како дел од националната кампања за промоција на инклузивно управување со водата, денес на 07ми Септември 2018 година со почеток во 13:00 часот, на градскиот плоштад во Битола го реализираше првиот промотивен настан. Овој настан се...

 

ECO CALENDAR

October 2018
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Пријава за учество