Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.
Print
PDF
23
Jan

Open Government Partnership (OGP)

In the period 2017-2018 the Center for Environmental Democracy – Florozon from Skopje was involved in the project activities and the evaluation of the third National Action Plan for Open Government Partnership 2016-2018.

The Open Government Partnership (OGP) is a voluntary international initiative that aims to

Print
PDF
09
Jan

ПОВИК ДО ГРАЃАНСКИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА

Центарот за еколошка демократија „Флорозон“ од Скопје и Организацијата на потрошувачи на Македонија“ од Скопје започнаа со реализацијата на проектот „Граѓаните активен партнер во реформите на политиките за вода“ финансиран од европската унија.

Главна цел на проектот е да придонесе кон подобрување на вклученоста на граѓанскиот сектор во креирање, спроведување и мониторинг на водните политики.

Повикот се однесува на...

Print
PDF
09
Jan

Повик за консултантски услуги

Центарот за Eколошка Демократија ФЛОРОЗОН од Скопје во рамките на проектот “Граѓаните активен партнер во реформите на политиките за вода“ финанскиски поддржан од Секторот за централно финансирање и склучување договори (ЦФЦД) во рамките на Министерството за Финансии на Република Македонија како дел од...

ECO CALENDAR

May 2018
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Пријава за учество